Bikinis slimming. Costume de baie care acoperă burta — 175 oferte pe Joom


Microcapsulele cu substanțe cosmetice conținute în țesut garantează un efect de pierdere în greutate de durată și bikinis slimming structura pielii, făcând-o fermă și netedă.

bikinis slimming dieta cu oua andreea banica

Efectul de slăbire este garantat de prezența a milioane de microcapsule care conțin cafeină și ulei de mango atașate între fibrele materialului. Cofeină: Activează distrugerea și îndepărtarea grăsimii, tonifică picioarele, conferă un efect de răcire Ulei de mango: Hrănește, calmează și hidratează pielea, făcând-o vizibil mai fină.

bikinis slimming domnul pierdere în greutate

Eliberarea controlată a componentelor active în timpul zilei este completată de acțiunea gelului lipozomal anticelulitic Piele de cafea, care are un efect hidratant și calmant, netezește pielea, stimulează microcirculația limfei. Utilizare: Potrivit pentru utilizarea de zi cu zi.

bikinis slimming poate pierderea în greutate provoacă urinare frecventă

Pentru un efect maxim, purtați produsul timp de bikinis slimming puțin 4 săptămâni, luând o zi liberă la fiecare 6 zile. Produsul este îmbrăcat dimineața, iar seara după îndepărtarea acestuia se aplică pielea Coff ee cu gel anticelulitic lipozomal.

Hidratează-te, dar nu prea mult

A sustine: Produsul este spălat manual sau cu ajutorul unei mașini de spălat cu ultrasunete Sistema la temperatură scăzută a apei. Nu folosiți detergenți agresivi sau înălbitor la spălare.

Rezultat: Când folosiți trusa produs și gel timp de săptămâni, circumferința abdomenului scade cu 3,3 cm, iar cea a șoldurilor cu 3 cm.