Coolsculpting slimming


Cryolipolysis Body Masina de slabit Introducere Timp de mulți ani, oamenii au fost obositoare diverse metode pentru a reduce grasimea corporala, ar fi liposuctie, lipoliza cu laser, lipoliza sonicputernica, lipoliza de radiofrecventa, cea mai recentă tehnologie Cryolipolysis, dizolvarea grăsimii reci și încălzire.

coolsculpting slimming

Opusul este mai eficient decât alte metode non-invazive. Un nou concept revoluționar de lipoliză.

coolsculpting slimming

De când a fost pus în uz, sa dovedit a fi o victorie majoră în lupta pentru a pierde in greutate si grasime. Pentru cei care mananca o dieta rezonabila si exercitii fizice în mod regulat, dar coolsculpting slimming nu poate scăpa de grăsime locale, criolipoliza este, fără îndoială, coolsculpting slimming mană cerească.

FREEZE AWAY FAT ??? - Does Coolsculpting Work?

Acest tip de criolipoliza poate produce rezultate uimitoare, fie că este vorba în zone cu grăsime mai dens coolsculpting slimming în zonele cu zone mai mici de grăsime, ar fi muschii dragoste grăsime vrac pe părțile laterale ale taliei de mai sus solduriburtă grăsime, și grăsime spate. CCTV raportează că liposucția obișnuită necesită o intervenție chirurgicală.

coolsculpting slimming

Chirurgia are o incizie, iar perioada de recuperare este relativ lungă. Este necesară anestezie generală sau anestezie locală. Criolipoliza este non-invazivă, neoperatorie, nu necesită anestezie, nu are durere și nu provoacă leziuni ale epidermei.

coolsculpting slimming

Cu nici o nevoie de perioada de recuperare, doar urmați pașii și începe o nouă revoluție în non-invazive greutate-pierdere și greutate-pierdere. În lume, mai mult de 2 milioane de oameni folosesc solubilități de grăsime congelate. Care este principiul unic de pierdere în greutate care face grăsime congelată atât de popular?

coolsculpting slimming

Această rezonanță va crea nenumărate aspiratoare fine în interiorul celulelor adipoase Bule Aceste bule vor lovi apoi continuu reciproc, ceea ce face presiunile pozitive și negative în interiorul și în afara membranei celulare inegale. Când se atinge limita membranei celulare, aceasta se va rupe, se va descompune complet și se va dizolva grăsimea și, în același timp, va reduce grăsimea de coajă de portocală.

  1. Dieta disociata 333 irina reisler
  2. Furnizor și producători Zeltiq Coolsculpting - Fabrica din China - Laser VCA