Desen animat


Tom si Jerry 2016 - Cel mai bun film animat - apăsați 1

După ce ați făcut mai multe ajustări la un clipputeți aplica unele dintre sau toate aceste ajustări la alte clipuri din filmul dvs.

De exemplu, dacă aplicați filtrul Desen animat și o ajustare a volumului la un clip, puteți să copiați ambele ajustări și să le aplicați la un alt clip. Copierea și lipirea efectelor și ajustărilor În browser sau cronologieselectați un clip sau un interval care conține ajustările pe care doriți să le copiați.

desen animat

Clipul și efectele și ajustările sale sunt copiate în clipboard. Selectați primul clip sau interval la care desen animat să lipiți ajustările.

Cu tasta Comandă apăsată, selectați fiecare clip suplimentar la care doriți să aplicați ajustările.

desen animat

Corectare culoare: Aplică doar ajustările video, precum expunere, luminozitate și contrast. Decupează: desen animat doar ajustările de decupare.

desen animat

Acest lucru este util dacă aveți mai multe clipuri cu același subiect apărând în aceeași porțiune a ecranului. Filtru clip: Aplică filtrul copiat al clipului precum film îmbătrânit, sepia, desen animat etc.

Efect audio: Aplică efectul audio copiat precum cameră mare, robot, ecou etc.

Desen animat istoric al filmului de animație[ modificare modificare sursă ] Filmul cu desene animatefilmul care a fascinat și fascinează universul copilăriei, are o istorie mai lungă decât filmul cu imagini reale din mediul înconjurător cu oameni sau animale. La început de secol al XIX-leaprin anulprofesorul belgian Jeseph Plateau care studia stabilirea limitei de rezistență a retinei ochiului la lumina solară face o descoperire.

Viteză: aplică doar ajustările pe care le-ați efectuat pentru viteza și direcția de redare a clipului video. Configurări suprapunere video: Aplică doar ajustările pentru fondu și opacitate la clipurile plan de legăturăclipurile ecranului divizat, clipurile imagine în imagine și clipurile cu ecran verde și ecran albastru.

Meniu de navigare

Stil hartă: Aplică stilul hărții copiate la hărțile selectate. Aceste configurări pot fi lipite doar la hărțile animate. Pentru desen animat multe informații, consultați Adăugarea hărților de călătorie și fundalurilor animate. A se vedea și.

Adăugați în lista de dorințe Instalați ArtistA Photo Editor: față de desene animate, cameră foto desen animat, este cel mai bun editor foto cu efecte de artă uimitoare, filtre pop color, efect pictură în ulei, filtre pentru poză și fotografie, stiluri de schiță desen animat și lucrări de artă pe pânză; prezentat cu mândrie artiști, pictori, desenatori, fotografi și pasionați de Lyrebird Studio : Cu acest minunat generator de artă Artist și producător de desene animate, acum puteți transforma fotografiile într-o galerie de artă foto : Cu această aplicație minunată, puteți converti cu ușurință imaginile dvs. Datorită uimitorului ArtistA, puteți efectua cu ușurință editarea de fotografii, adăugați efecte artistice precum popart la fotografiile dvs. Efecte simple de pictură în ulei de la robinet pentru a fi utilizate pentru cele mai bune fotografii! Creați pictură foto uimitoare, faceți editare de imagini, efecte foto în stilul desenelor animate : Utilizați minunat schiță artă și creion Smooth sau stil creion dur pentru fotografiile dvs.! Magnifică cameră selfie pentru editare foto în direct și filtre uimitoare : Creați o operă de artă capodoperă cu efecte de artă unice, cu Artist Artist minunat!