Pierde snapchat, Numărul dozelor de Sputnik V, care ar urma să ajungă la Chișinău


Însă, de-a lungul timpului, a văzut cum alte aplicații precum Facebook sau Instagram copiază multe dintre funcțiile sale, ceea ce le-a determinat să piardă o anumită popularitate. Snap, compania din spatele aplicației populare, a prezentat ieri rezultate.

  1. Alevia silfide complex de slabit pareri
  2. Categorii: magazin de aplicații Snapchat pierde 3 milioane de utilizatori în trei luni Când aplicația Snapchat sau rețeaua socială a ajuns pe iPhone, a fost o adevărată revoluție, iar filtrele sale împreună cu câteva stickere au făcut din aceasta aplicația numărul unu în iTunes Store.
  3. Mai ales când lucrați la ele în fiecare zi, timp de un an și jumătate.

Și pentru prima dată au pierdut utilizatori. Snapchat a pierdut 3 milioane pierde snapchat utilizatori în ultimul trimestru În general, cifrele financiare ale companiei nu au fost bune, dar numărul de utilizatori a crescut în orice moment.

  • Pierderea în greutate din st francis cape girardeau
  • SNAPCHAT A PIERDUT 3 MILIOANE DE UTILIZATORI ÎN ULTIMUL TRIMESTRU - ȘTIRI -
  • Cura rapida de slabit
  • Snapchat pierde pe Instagram și iată de ce - Internet | Iunie
  • Snapchat pierde 3 milioane de utilizatori în trei luni - știri iPhone
  • Numărul utilizatorilor zilnici a scăzut la de milioane de persoane, de la de milioane în trimestrul precedent, declin care ar putea amplifica îngrijorarea investitorilor legată de concurență și problemele referitoare la confidențialitate, care afectează companiile din acest sector, arată news.

În acest caz, lucrurile s-au schimbat vizibil. Snapchat pierde utilizatorii Începând cu al doilea trimestru al acestui an, Snapchat a pierdut în total 3 milioane de utilizatori. În prezent au de milioane de utilizatori din întreaga lume.

pastila de slabit super slim pareri sheer forță fat burner pentru recenzii

Motivul pierderii utilizatorilor este schimbarea pe care au introdus-o în interfață. A fost o schimbare controversată și mulți utilizatori au strâns semnături pentru a reveni la vechea interfață.

Așa că mulți au abandonat aplicația după aceasta.

4chan de pierdere în greutate pierde greutatea cu badminton

Însă, financiar, Snapchat a depășit așteptările experților. Profitul a crescut și se pierd mai puțini bani pe acțiune.

Snapchat pierde 3 milioane de utilizatori în trei luni

Cifre care invită optimismul în companie și care par să meargă în direcția corectă. Aplicația promite să introducă curând noi funcții și modificări. Așadar, va fi necesar să vedem efectul pe care îl au asupra numărului de utilizatori și dacă în sfârșit reușesc să facă saltul așteptat și să se ridice în fața altor aplicații, cum ar fi Instagram.

pierderea în greutate a lui simpson timp remarcabil de scădere în greutate pierdere în greutate

Folosești această aplicație? Telefon Arena Pierde snapchat.

Como Recuperar Fotos De Snapchat!!Recuperar Las Fotos De Snapchat 2021