Slimming belly


The lift was noticeable.

pierderea în greutate 5 kg în 1 lună

Description The materials used are made of nylon to shape the waist and lift the bottom area, while the crotch lining was made from cotton material. Shaping panty is best to use during menstruation period and after birth delivery to make your body in shape.

provoacă pierderea în greutate neintenționată

Wearing this product will give you confidence to wear any type of dresses. Preț de referință furnizat de vânzător Afișează mai multe Vânzătorul are un preț recomandat pentru slimming belly hansenhardware.

cel mai bun supliment pentru a pierde în greutate

Reducerile în procente și sumele economisite se bazează pe prețul de referință al vânzătorului. Vânzătorii nu sunt obligați slimming belly furnizeze un preț de referință, însă, dacă o fac, acesta trebuie să fie un preț de vânzare sugerat de producător sau un preț de listare similar al produsului; sau b prețul la care articolul a fost oferit recent spre vânzare și pentru o perioadă rezonabilă.

apetit block picaturi de slabit

Prețul de referință îți oferă o idee despre valoarea produsului însă, unele magazine ar putea vinde articolul cu prețuri mai mici decât prețul de referință. În cazul în care consideri că un preț de referință este incorect sau înșelător, te rugăm să îl raportezi, împreună cu URL-ul de listare, la report-abuse wish.

poate peeing te face să pierzi în greutate

Comercializat de.